Interesse in

het Heppy Beppy

franchise concept?

Neem dan contact

op met Josine...

HET ONTSTAAN:

 

In 2014 is het ‘gebeppy’ begonnen!

Vanuit een spontane & creatieve actie, maakte Josine samen met haar zus en vriendin de aller-eerste dikke madammen. Enthousiast over het eindresultaat, noemden ze hun blije dames 'Heppy Beppy'. Er kwamen zoveel positieve reacties ("Ik wil er ook zo één maken"), dat het allemaal vanzelf begon te rollen. Deze hobby groeide uit tot een onderneming en inmiddels kan er in vier regio's gebeppy'd worden. Onze collega's stoppen al hun creativiteit en enthousiasme in Heppy Beppy. Het maken van nieuwe creaties vinden we geweldig! Maar, we zijn pas echt tevreden als onze cursisten Heppy en voldaan naartoe huis gaan met hun eigen Beppy.

Hopelijk tot snel! Tot Beppy!

EVEN VOORSTELLEN:

Zuid Limburg

Josine Bindels

Josine is de oprichter van Heppy Beppy. Met veel enthousiasme probeert ze iedereen aan het beppy’en te krijgen. Ze is continu bezig om met Heppy Beppy vernieuwend bezig te zijn. ‘Zaten er maar meer uren in een dag. Ik heb zoveel leuke ideeën dat ik mezelf bijna niet meer kan bijbenen haha!’ 

email: josine@heppybeppy.nl

Noord Limburg

Sylvia Ickenroth

Sylvia raakte  besmet het Heppy Beppy virus vanaf het moment dat ze zelf de workshop volgde. Dit virus wil ze graag met veel 'lol en plezeer' overdragen. 'Van iedere workshop probeer ik  een gezellig, creatief uitje te maken, zodat iedereen helemaal Heppy , met een mooie creatie terug naar huis kan gaan!! 

email: sylvia@heppybeppy.nl

Belgisch Limburg

Sandy Huygen

Met veel enthousiasme vertegenwoordigt Sandy, als enige in België, Heppy Beppy! Workshops geeft ze met veel liefde en creativiteit. Haar liefde voor de beppies draagt ze ook over op de kids tijdens de feestjes. Ze is pas tevreden na een workshop wanneer de mensen spontaan zeggen "Ik ben Heppy met mijn Beppy". 

email: sandy@heppybeppy.nl

Gelderland

Voor Gelderland zijn wij op zoek naar iemand die enthousiast, creatief, gezellig en ondernemend is om het Heppy Beppy concept te voeren. Interesse? Neem dan contact op met josine@heppybeppy.nl

Heppy Beppy

Klinkertstraat 74

6433 PB Hoensbroek

tel 06 11 62 29 22

mail info@heppybeppy.nl

web www.heppybeppy.nl

btw NL 157731601 B01

kvk 65817087

bank NL16 RABO 0301 9166 32