Heppy Beppy

Klinkertstraat 74

6433 PB Hoensbroek

tel 06 11 62 29 22

mail info@heppybeppy.nl

web www.heppybeppy.nl

btw NL 157731601 B01

kvk 65817087

bank NL16 RABO 0301 9166 32

Interesse in

het Heppy Beppy

franchise concept?

Neem dan contact

op met Josine...

HET ONTSTAAN:

 

In 2014 is het ‘gebeppy’ begonnen!

Vanuit een spontane & creatieve actie, maakte Josine samen met haar zus en vriendin de aller-eerste dikke madammen. Enthousiast over het eindresultaat, noemden ze hun blije dames 'Heppy Beppy'. Er kwamen zoveel positieve reacties ("Ik wil er ook zo één maken"), dat het allemaal vanzelf begon te rollen. Deze hobby groeide uit tot een onderneming en inmiddels kan er in vier regio's gebeppy'd worden. Onze collega's stoppen al hun creativiteit en enthousiasme in Heppy Beppy. Het maken van nieuwe creaties vinden we geweldig! Maar, we zijn pas echt tevreden als onze cursisten Heppy en voldaan naartoe huis gaan met hun eigen Beppy.

Hopelijk tot snel! Tot Beppy!

EVEN VOORSTELLEN:

Zuid Limburg

Josine Bindels

Josine is de oprichter van Heppy Beppy. Met veel enthousiasme probeert ze iedereen aan het beppy’en te krijgen. Ze is continu bezig om met Heppy Beppy vernieuwend bezig te zijn. ‘Zaten er maar meer uren in een dag. Ik heb zoveel leuke ideeën dat ik mezelf bijna niet meer kan bijbenen haha!’ 

email: josine@heppybeppy.nl

Noord Limburg

Sylvia Ickenroth

Sylvia raakte  besmet het Heppy Beppy virus vanaf het moment dat ze zelf de workshop volgde. Dit virus wil ze graag met veel 'lol en plezeer' overdragen. 'Van iedere workshop probeer ik  een gezellig, creatief uitje te maken, zodat iedereen helemaal Heppy , met een mooie creatie terug naar huis kan gaan!! 

email: sylvia@heppybeppy.nl

Belgisch Limburg

Sandy Huygen

Met veel enthousiasme vertegenwoordigt Sandy, als enige in België, Heppy Beppy! Workshops geeft ze met veel liefde en creativiteit. Haar liefde voor de beppies draagt ze ook over op de kids tijdens de feestjes. Ze is pas tevreden na een workshop wanneer de mensen spontaan zeggen "Ik ben Heppy met mijn Beppy". 

email: sandy@heppybeppy.nl

Gelderland

Voor Gelderland zijn wij op zoek naar iemand die enthousiast, creatief, gezellig en ondernemend is om het Heppy Beppy concept te voeren. Interesse? Neem dan contact op met josine@heppybeppy.nl

Overijssel

Annemarie ter Hofte

Annemarie is een echte creatieveling. Sinds 2004 heeft ze in haar woonplaats Goor, een eigen atelier, 'Atelier Annemarie' , waar ze continu bezig is om mensen te inspireren en een gezellige tijd te bezorgen. Het geven van een Heppy Beppy workshop ziet ze dan ook als een kleurrijke aanvulling op haar huidige workshop aanbod. 'Ik streef ernaar dat mensen een eigen draai geven aan hun creatie en dat iedereen trots en tevreden naar huis gaat met een mooie Heppy Beppy'.

Graag tot ziens! En tot Beppy!

email: annemarie@heppybeppy.nl

Den Haag

Karin Hesslink

Vanuit Studio Kaatje is Karin Hesselink altijd bezig met het creatief inrichten en vormgeven. Om die reden is Karin dan ook razend enthousiast over Heppy Beppy. Karin kwam Heppy Beppy tegen op de FB pagina van Crazy Crea en was gelijk verkocht: 'Het is zo leuk om samen met anderen creatief bezig te zijn. Zeker met een hapje en drankje erbij is het een geweldige en super gezellige tijdsbesteding!' 'Kom je ook een eigen variant van Heppy Beppy maken? Dan verwelkomen we je graag bij de Haagsche Tafel in Den Haag'. Kijk op de website www.heppybeppy.nl of neem contact op met kaatje@heppybeppy.nl als je een exclusieve workshop wil.

email: kaatje@heppybeppy.nl

Hardinxveld-Giessendam

Hester van Houwelingen en Ramona Muilwijk

Hester & Ramona, vriendinnen en collega's, brengen met hun winkel "Casa de Esperanza" kleur in de Peulenstraat van Hardinxveld-Giessendam. Een cadeauwinkel voor kinderen en vrouwen waar je vrolijk binnenkomt en nog blijer naar buiten gaat. 'De Heppy Beppy workshop sluit helemaal aan bij ons doel..., mensen bij elkaar brengen, creatief bezig zijn en ongekend talent naar boven brengen!
Kom gezellig je eigen Beppy bij ons maken!!
Van harte welkom!‘

email: hester@heppybeppy.nl