Hieronder een overzicht van wat wij allemaal te bieden hebben...

 

Workshop Samengestelde Groep*

Kom je ook gezellig beppy’en? Schrijf je dan nu in!  Aansluiten kan al vanaf 1 persoon. Onze locaties bevindt zich in Landgraaf Heb je interesse in een geweldige creatieve ervaring met een prachtig eindresultaat?  Schrijf je dan nu hier in of neem snel contact op met Brasserie Jolo's 045-5116276  om een afspraak te maken

De prijs van een standaard workshop bedraagt € 55 * per persoon en duurt ongeveer 4 uur. De prijs is inclusief materialen, drank en een versnapering. Uiteraard neem je je mooie en unieke creatie na de workshop gelijk mee naar huis. 

 

Workshop Privé Groep*

Gezellig met een groepje vriendinnen beppy’en? Of je vrijgezellen dag bij ons vieren? Of ben je nog op zoek naar een leuke familie activiteit? Kom dan naar Heppy Beppy! Met een hapje en een drankje, samen creatief bezig zijn. En als kers op de taart gaan jullie naar huis met een geweldige en unieke creatie. Wij kijken uit naar jullie aanmelding! 

De prijs van een privé workshop bedraagt € 55  per persoon voor het maken van  een standaard Heppy Beppy en duurt ongeveer 4 uur. De prijs is inclusief materialen, drank en een versnapering. Mochten er speciale wensen zijn voor jullie uitje, dan horen wij het graag. 

Je kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke lunch, gourmetten of een BBQ vooraf of aansluitend. Een feest behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op met Jolanda 0641047941   om de bijzonderheden te bespreken.

 

Workshop Bedrijfsuitje*

Ben je op zoek naar een origineel en creatief bedrijfsuitje? Dan ben je bij Heppy Beppy aan het juiste adres ! Je kunt het zo gek niet bedenken of het team van Heppy Beppy regelt het. Het is zelfs mogelijk om een workshop op je eigen locatie te organiseren. De prijs hangt af van de grote van de groep en de afstand. Neem contact op met Jolanda 06-41047941 om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs van een bedrijfsuitje bedraagt € 55 voor het maken van een standaard Heppy Beppy.  Het mogelijke aantal deelnemers voor een bedrijfsuitje is haast onbeperkt. Je kunt ook voor een arrangement kiezen incl. drinken, feest  en of eten.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

 

Workshop Kinderfeestje*

Vier het feestje van je kind met een Heppy Beppy Kids Workshop! Succes gegarandeerd, ze zullen genieten. De kids worden op een leuke manier begeleid in het maken van een geweldige Beppy creatie.  En natuurlijk hebben wij allerlei lekkernijen klaarstaan. Aan het einde van de workshop gaat iedereen naar huis met een mooie en unieke creatie. Iets om trots op te zijn!

De prijs van een Heppy Beppy Kids workshop € 25,- per kind en duurt zo’n 2,5 uur. Dit is inclusief lekkernijen .  Wil je ook nog een taart aansnijden? Kadootjes openmaken of gezellig met zijn allen frietjes eten? Bijna alles kan bij Brasserie Jolo's en Heppy Beppy

 

Workshop Thema*

Een paar keer per jaar organiseren wij ook Thema workshops. Bijvoorbeeld een Kerstworkshop waar Engeltjes gemaakt kunnen worden. Of een Ouder/Kind workshop. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor de aankondigingen van deze speciale thema workshops. 

Het seizoen bepaalt het thema van deze workshops. Een greep uit ons aanbod: Paas thema, Winterthema,  Kerst thema, Ouder/Kind workshop. Voor deze workshops gelden aangepaste prijzen. Deze prijzen zijn pas bekend op het moment dat wij het programma voor de thema workshops rond hebben. Ieder jaar doen wij ons best om met nieuwe en verfrissende ideeën te komen! 

* Voor sommige creaties geldt een meerprijs. Tevens kunnen er tijdens de workshops  eventueel extra’s aangeschaft worden zoals een houten voetstuk,. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij denken graag met je mee!

Losse Verkoop & Cadeaubonnen

Iemand een uniek en persoonlijk cadeau geven? Wij creëren in ons atelier ook creaties in opdracht. Indien een Heppy Beppy gewenst is als persiflage van iemand of indien er specifieke details verwerkt moeten worden bijvoorbeeld als kraamcadeau, huwelijkscadeau etc. dan rekenen we een meerprijs. Wij zorgen dan voor een unieke, persoonlijke en mooie creatie. 

Prijzen van de Heppy Beppy creaties:

​Heppy Beppy: € 67 

Kleine Heppy Beppy: € 54 

2 kleine Heppy Beppies: €86 

Heppy Kokkie: € 83

Heppy Teckel, € 67

Heppy Kikker, Vis, Kip, Uil, € 67

Heppy Sheep € 72

Houten voetstuk

klein € 5,00 (voor 1 kleine Heppy Beppy)

middel € 8,00 (voor 1 Heppy Beppy, Vis, Kip)

groot € 10,00 waar 2 kleine Beppies op passen

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Natuurlijk kun je de bestelling ook gewoon komen ophalen.

 

Een Heppy Beppy workshop cadeau doen? Wij hebben ook cadeaubonnen!  Neem contact met ons op! Eventueel stellen wij een pakketje samen inclusief het originele Heppy Beppy schort!