Hieronder een overzicht van wat wij allemaal te bieden hebben...

 

Workshop Samengestelde Groep*

Kom je ook gezellig beppy’en? Schrijf je dan nu in!  Aansluiten kan al vanaf 1 persoon. Onze locaties bevinden zich in Heerlen, Reuver, en in Tongeren (BE). Heb je interesse in een geweldige creatieve ervaring met een prachtig eindresultaat?  Schrijf je dan nu hier in of neem snel contact op met één van onze Heppy Beppy's bij jou in de regio.

De prijs van een standaard workshop bedraagt € 50 * per persoon en duurt ongeveer 4,5 uur. De prijs is inclusief materialen, drank en een versnapering. Uiteraard neem je je mooie en unieke creatie na de workshop gelijk mee naar huis. 

 

Workshop Privé Groep*

Gezellig met een groepje vriendinnen beppy’en? Of je vrijgezellen dag bij ons vieren? Of ben je nog op zoek naar een leuke familie activiteit? Kom dan naar Heppy Beppy! Met een hapje en een drankje, samen creatief bezig zijn. En als kers op de taart gaan jullie naar huis met een geweldige en unieke creatie. Wij kijken uit naar jullie aanmelding! 

De prijs van een privé workshop bedraagt € 50 * per persoon voor het maken van  een standaard Heppy Beppy en duurt ongeveer 4,5 uur. De prijs is inclusief materialen, drank en een versnapering. Mochten er speciale wensen zijn voor jullie uitje, dan horen wij het graag. 

 

Workshop Bedrijfsuitje*

Ben je op zoek naar een origineel en creatief bedrijfsuitje? Dan ben je bij Heppy Beppy aan het juiste adres. Wij verzorgen op verschillende locaties in het land creatieve teambuiling-workshops voor kleine tot middelgrote groepen. Interesse in zo'n leuk uitstapje? Neem dan snel contact op met één van onze Heppy Beppy's bij jou in de regio om de mogelijkheden te bespreken!

De prijs van een bedrijfsuitje bedraagt € 50 voor het maken van een standaard Heppy Beppy.  Het mogelijke aantal deelnemers voor een bedrijfsuitje varieert per regio.

 

Workshop Kinderfeestje*

Vier het feestje van je kind met een Heppy Beppy Kids Workshop! Succes gegarandeerd, ze zullen genieten. De kids worden op een leuke manier begeleid in het maken van een geweldige Beppy creatie.  En natuurlijk hebben wij allerlei lekkernijen klaarstaan. Aan het einde van de workshop gaat iedereen naar huis met een mooie en unieke creatie. Iets om trots op te zijn!

De prijs van een Heppy Beppy Kids workshop € 20,- per kind en duurt zo’n 2,5 uur. Dit is inclusief lekkernijen en een klein presentje voor de jarige Job. Neem contact op met de betreffende regio voor meer details.

 

Workshop Thema*

Een paar keer per jaar organiseren wij ook Thema workshops. Bijvoorbeeld een Kerstworkshop waar Engeltjes gemaakt kunnen worden. Of een Ouder/Kind workshop. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor de aankondigingen van deze speciale thema workshops. 

Het seizoen bepaalt het thema van deze workshops. Een greep uit ons aanbod: Paas thema, Sint & Piet thema, Kerst thema, Ouder/Kind workshop. Voor deze workshops gelden aangepaste prijzen. Deze prijzen zijn pas bekend op het moment dat wij het programma voor de thema workshops rond hebben. Ieder jaar doen wij ons best om met nieuwe en verfrissende ideeën te komen! 

* Voor sommige creaties geldt een meerprijs. Tevens kunnen er tijdens de workshops  eventueel extra’s aangeschaft worden zoals een houten voetstuk, decoupage papier etcetera. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij denken graag met je mee!

Losse Verkoop & Cadeaubonnen

Iemand een uniek en persoonlijk cadeau geven? Wij creëren in ons atelier ook creaties in opdracht. Indien een Heppy Beppy gewenst is als persiflage van iemand of indien er specifieke details verwerkt moeten worden bijvoorbeeld als kraamcadeau, huwelijkscadeau etc. dan rekenen we een meerprijs vanaf € 20,-. Wij zorgen dan voor een unieke, persoonlijke en mooie creatie. 

Prijzen van de Heppy Beppy creaties:

​Heppy Beppy: € 67 

Kleine Heppy Beppy: € 54 

2 kleine Heppy Beppies: €86 

Heppy Kokkie: € 83

Heppy Teckel, € 67

Heppy Kikker, Vis, Kip, Uil, € 67

Heppy Sheep € 72

Houten voetstuk

klein € 5,00 (voor 1 kleine Heppy Beppy)

middel € 8,00 (voor 1 Heppy Beppy, Vis, Kip)

groot € 10,00 waar 2 kleine Beppies op passen

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Natuurlijk kun je de bestelling ook gewoon komen ophalen.

 

Een Heppy Beppy workshop cadeau doen? Wij hebben ook cadeaubonnen!  Neem contact met ons op! Eventueel stellen wij een pakketje samen inclusief het originele Heppy Beppy schort!

 

Heppy Beppy

Klinkertstraat 74

6433 PB Hoensbroek

tel 06 11 62 29 22

mail info@heppybeppy.nl

web www.heppybeppy.nl

btw NL 157731601 B01

kvk 65817087

bank NL16 RABO 0301 9166 32